Televize Mňau nezklamala, další avizovaný termín startu opět nesplnila

26.01.2016 10:44
Mňau TV aktuálně vysílá pouze v multiplexu 4. Její programová pozice se skládá z promo smyčky, kde probíhají z levé na pravou stranu obrazovky koťata.
Start připravované televize Mňau je v nedohlednu. Zatím poslední termíny, které provozovatel kanálu o domácích mazlíčcích, společnost CE Media, sliboval, nebyly dodrženy. Start vysílání na patnáctého, případně nejpozději pětadvacátého ledna, uvedl v nedávném rozhovoru pro Hospodářské noviny ředitel firmy Pál Milkovics. Odložení vysílání není žádným překvapením. Podle původního plánu už měla Mňau TV startovat v různých termínech v druhé polovině loňského roku.

 

 

Mňau TV aktuálně vysílá pouze v multiplexu 4. Její programová pozice se skládá z promo smyčky, kde probíhají z levé na pravou stranu obrazovky koťata. Pozorní diváci si jistě všimli skutečnosti, že jedno z nich je nazvané jako Leoš, což může být i určitý odkaz k moderátorovi Marešovi, který měl na sesterské stanici Mňam TV vlastní talk show, která však skončila kvůli platební neschopnosti producenta fiaskem. Vlajkový kanál ukončil koncem listopadu loňského roku výrobu pořadu Život je fajn a nasadil pouze jeho reprízy.