Prase vypilo 18 plechovek piva a popralo se s krávou

11.09.2013 07:52

Lidé kempující východně od australského města Port Hedland zažili příhodu, která se může zdát na první pohled nesmírně kuriózní, ale mohla stát někoho zdraví. Zvídavý divočák objevil nehlídané plechovky s pivem, postupně jich 18 nakradl a vypil. Po dopití piva však dostal obrovský hlad a chtěl se prát. Naštěstí nenarazil při svém tahu na žádného člověka.
Jak se zdá, opíjení se a následné vyvolávání problémů není jen lidská výsada. Nicméně právě nezodpovědní lidé zodpovídají za to, že se divočák k alkoholu dostal. Australské úřady stále varují před tím, že by si lidé v kempech měli lépe uschovávat jídlo a pití, protože se v jejich okolí neustále pohybují divoká prasata hledající potravu.

„Když mluvila úklidová hlídka s lidmi, kteří měli v okolí zaparkovaná auta, vyšlo najevo, že jedné rodině divoké prase ukradlo plechovky s pivem, které následně vypilo. Poté prý dostalo hlad a začalo v kempu zkoumat, co by zde bylo k snědku. Roztrhalo velké množství tašek s odpadky a porazilo některé koše,” uvedla policejní hlídka, která zkoumala, co se v kempu událo.

Zdroj: https://www.novinky.cz/koktejl/312907-prase-vypilo-18-plechovek-piva-a-popralo-se-s-kravou.html